ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνεχίζονται οι ανασκαφές στον αρχαιολογικό χώρο της Τερπνής

 


Ήλθε και σε λίγο ολοκληρώνεται ο Σεπτέμβρης, ένας μήνας που για τον αρχαιολογικό χώρο της Τερπνής είναι τόσο σημαντικός τα τελευταία χρόνια. Ενέργειες έχουν γίνει πολύ σημαντικές από προηγούμενους δημάρχους, ειδικά την κ. Μήκα Αγγελική και τον κ. Μασλαρινό Αθανάσιο. Η πρώτη δήμαρχος μετά από απραξία ατελείωτων ετών προχώρησε πολύ τις διαδικασίες του αρχαιολογικού χώρου, ενώ ο δεύτερος δήμαρχος αναπτέρωσε τις ελπίδες μας, με τη συνέχιση των ανασκαφών μετά 30 χρόνια.  Οι αρχαιολόγοι από τη Γαλλική Σχολή Αθηνών σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Σερρών

έρχονται κάθε Σεπτέμβριο και συνεχίζουν τις ανασκαφές, προκειμένου να έλθουν στο φως και άλλοι θησαυροί , εκτός αυτών που έχει φέρει στο φως το 1993 η αρχαιολόγος κ. Μαριάνα Καραμπέρη. 

Ελπίζουμε αυτό να συνεχιστεί και με την τωρινή δημοτική αρχή , γιατί προς το παρόν δεν βλέπουμε κάποια ανάδειξη των εργασιών που γίνονται όλο το Σεπτέμβριο στο λόφο Παλιόκαστρο στην Τερπνή, πάνω από το πλατανόδασος του Αγίου Μανδηλίου, ενώ όλα τα προηγούμενα χρόνια υπήρχε πολύ μεγάλη κινητικότητα όλο το Σεπτέμβριο, που οι αρχαιολόγοι έφερναν στο φως νέα ευρήματα. Τα έργα πρέπει να έχουν συνέχεια και βοηθούν στην ανάδειξη όλης της περιοχής. Πρέπει εμείς πρώτα από όλα να ενδιαφερθούμε για το καλό του τόπου μας . Δεν αρκεί η παρουσίαση των ευρημάτων στο τέλος του μήνα. Αυτό λογικά θα γίνει. Όλος ο Σεπτέμβριος έπρεπε να είναι μήνας προβολής για το δήμο μας, όμως δυστυχώς δεν είδαμε αυτό να συμβαίνει.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Σύλλογοι

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video