ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Τοπικό συμβούλιο Οκτωβρίου





Πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σάββατο το τοπικό κοινοτικό συμβούλιο Οκτωβρίου με την παρουσία του κυρίου αντιδημάρχου Γρίβα Ευθυμίου και του εκλεγμένου κοινοτικού συμβουλίου καθώς και του προέδρου  της τοπικής κοινότητας.

Συζητήθηκε το θέμα του νερού και της ύδρευσης στο χωριό.
Μάλιστα ειπώθηκε από τον κύριο αντιδήμαρχο , ύστερα από τηλεφωνική ενημέρωση μας με τόν κ. Γρίβα Ευάγγελο,ότι υπάρχει ήδη μελέτη στα σκαριά για την υδροδότηση της Σκουτεράς  από το Καστανόρεμα.

Σας ενημερώνουμε μία εβδομάδα αργότερα καθώς και εμείς τώρα πληροφορηθήκαμε την τέλεση του συμβουλίου.

Για την ιστορία τα τοπικά συμβούλια  οφείλουν να ενημερώνουν τους συγχωριανούς μας τόσο για την ημερομηνία τέλεσής τους όσο και για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης που τίθενται σε αυτό.

Καμία  ενέργεια δεν έγινε με σκοπό την πληροφόρηση σας σχετικά . Δεν είναι δύσκολο πάντως να πληροφορηθούν οι συγχωριανοί καθώς δεν είναι μόνο αποδέκτες επισκέψεων προεκλογικά για κάθε ψήφο τους. Πρέπει να είναι και αποδεκτες ενημέρωσης μετεκλογικά για τα δρώμενα στο χωριό μας με σκοπό όσοι θέλουν να μπορούν να παρευρεθούν και να συμμετέχουν σε αυτά.

Δεν εκδόθηκε κάποιο δελτίο τύπου.

Αρχής γενομένης από το επόμενο συμβούλιο ελπίζουμε και επιθυμούμε την άμεση ενημέρωσή των συγχωριανών μας με όποιο τρόπο επιλέξει το εκλεγμένο τοπικό συμβούλιο.

Εμείς θα είμαστε εδώ να σας ενημερώνουμε με κάθε τρόπο και αναμένουμε τις εξελίξεις σχετικά με τις μελέτες για την υδροδότηση του χωριού μας.

Σύμφωνα με το

Αρθρο 7  Παρ.2 του ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ
(Πρακτικά Συνεδρίασης - ∆ιαδικασία Υλοποίησης Αποφάσεων
Συµβουλίου Τοπικής Κοινότητας)


Οποιοσδήποτε σύµβουλος το ζητήσει, µπορεί να λάβει αντίγραφα των
πρακτικών ή να λάβει πλήρη γνώση αυτών, στην περίπτωση που είναι
δυσχερής η έκδοση αντιγράφων. Το ίδιο δικαίωµα έχει κάτοικος ή δηµότης µε ειδικό έννοµο συµφέρον ως προς συγκεκριµένο θέµα που αποτέλεσε
αντικείµενο της συνεδρίασης.

Καλησπέρα σε όλους και σε όλες.





Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Σύλλογοι

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video