ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΤΕΡΠΝΗΣ 2018 ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΕΡΠΝΗΣΑτέλειωτες ευχαριστίες στη βιομηχανία Fibran και στη Μονάδα Ηλικιωμένων "Αλκμήνη" για τη χορηγία των αναμνηστικών που προσφέρθηκαν στους 24 μαθητές που αρίστευσαν, στον κ. Αναστασιάδη Δημήτριο και Μαρία Αναστασιάδου, στη διευθύντρια κ. Γκιοφή Χρυσάνθη και όλους τους εκπαιδευτικούς του Δημοτικού Τερπνής, στον πατέρα Αυγουστίνο, στον πρόεδρο της Κοινότητας Τερπνής κ. Γεράκη Δρουμπλή και τον αντιπρόεδρο κ. Μιχαλάκη Σάκη, στον παντοτινό φίλο του συλλόγου κ. Δρουμπλή Κων/νο, στο τ. Λυκειάρχη Νιγρίτας και μουσικό κ. Ζαρίμπα Παναγιώτη, στον πρ. ταμία μας κ. Τζιάνη Νικόλαο και σε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας. 
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κανάλι Δίκτυο TV για την κάλυψη της εκδήλωσης.
Ευχόμαστε στα παιδιά να αριστεύουν και να προοδεύουν πάντα στη ζωή τους και στους γονείς τους να τα καμαρώνουν .

Δημοτικό Σχολείο Τερπνής, Σχολική περίοδος 2016-2017.
ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Ε΄ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΒΡΑΒΕΥΤHKAN AΛΦABHTIKA  EINAI:
ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ,ΑΔΑΜΟΣ ΠΑΥΛΟΣ, ΑΛΕΞΟΥΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ,ΒΑΣΙΛΟΥΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ, ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΚΑΡΟΥΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, ΚΑΡΟΥΣΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ, ΚΑΣΑΜΠΑΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΚΑΣΤΑΝΙΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΚΟΝΤΟΥ ΠΑΣΧΑΛΙΑ, ΚΟΤΟΡΡΙ ΤΖΕΛΟ, ΜΠΡΑΧΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΡΑΠΤΣΕ ΙΓΚΛΑ, ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ,ΤΟΥΣΙΟΥ ΒΑΪΑ-ΝΙΚΟΛΕΤΑ, ΤΟΥΣΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΤΣΙΑΡΒΟΥΛΑΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ, ΤΣΙΚΑΛΑ ΣΤΕΛΛΑ.

ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΤ΄ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΒΡΑΒΕΥΤHKAN AΛΦABHTIKA  EINAI:
ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ, ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΓΕΡΑΚΟΥΔΗ ΦΩΤΕΙΝΗ, ΚΑΡΔΑΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΧΑΤΖΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ.


Και του χρόνου


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Σύλλογοι

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video