ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Εγγραφές και ώρες μαθημάτων ζωγραφικής στο εργαστήρι του Πολιτιστικού συλλόγου Ιτέας

Το Εργαστήρι Ζωγραφικής του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιτέας φέτος θα διανύσει την 6η χρονιά του με δασκάλα του μαθήματος την εικαστικό και ζωγράφο Αλέκα Κουκόσια με χρόνια προϋπηρεσία στη διδασκαλία σχεδίου και ζωγραφικής.
Σας προσκαλούμε λοιπόν σ’ ένα πλήρως οργανωμένo εργαστήριο για να ταξιδέψετε με όλη την ομάδα μας στον κόσμο των εικαστικών τεχνών της ζωγραφικής.
Έχοντας πάντα τη χαρά να καλωσορίζουμε νέα μέλη, σας περιμένουμε και αυτή τη χρονιά να γίνετε μέρος της ζωγραφικής μας παρέας!

Εγγραφές και ώρες μαθημάτων: Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:00 μμ στο παλιό δημοτικό σχολείο Ιτέας

Αλέκα Κουκόσια
Γεννήθηκε στους Σοφάδες Καρδίτσας.
Μετά το τέλος των γυμνασιακών της σπουδών, διδάχτηκε ελεύθερο σχέδιο και χρώμα στην Αθήνα.
Μαθήτευσε δίπλα στους Γ. Γούλα και Θ. Πάντο. Πραγματοποίησε δέκα ατομικές εκθέσεις και συμμετείχε σε πολλές ομαδικές του Εικαστικού Ομίλου Καρδίτσας, του οποίου είναι και ιδρυτικό μέλος. Συμμετείχε επίσης και σε επτά ομαδικές, της ομάδας "Τεχνοθύρα". Από το 2008 παραδίδει μαθήματα ζωγραφικής σε παιδιά και ενήλικες. Στο διάστημα αυτό, μαθητές της, απέσπασαν από πανελλήνιες διοργανώσεις παιδικής ζωγραφικής επτά βραβεία και από παγκόσμια διοργάνωση παιδικής ζωγραφικής έξι παγκόσμια βραβεία (2018-2019 διοργάνωση Μουσείο και Ακαδημία παιδικής τέχνης Ξάνθης μέσα από 15.000 συμμετοχές, δυο πρώτα και τέσσερα δεύτερα βραβεία.
Τα τελευταία πέντε χρόνια διδάσκει το μάθημα των εικαστικών στην κατασκήνωση KALIVAS CAMP στη Χαλκιδική καθώς επίσης και στον Πολιτιστικό Σύλλογο του χωριού μας...







Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Σύλλογοι

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video