ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η γουρουνοχαρά στην Ιτέα

Την καθιερωμένη πλέον εκδήλωση των χειροσφάγιων πραγματοποίησε ο Εκπολιτιστικός Μορφωτικός σύλλογος Ιτέας το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου στην πλατεία της Ιτέας στις 12:30 το μεσημέρι.
Για 7η συνεχή χρονιά ο σύλλογος αναβιώνει το έθιμο της "γουρνοχαράς" παρασκευάζοντας παραδοσιακά φαγητά από το κρέας του χοίρου όπως τον παλιό καλό καιρό.
Γεύσεις που πλέον δεν υπάρχουν στην καθημερινότητα όπως τραγανές τσιγαρίδες.
Με σύμμαχο τον καιρό ετοιμάστηκαν όλα από νωρίς το πρωί και οι επισκέπτες απόλαυσαν άφθονο κρασί και νοστιμιές όπως τηγανιά, τσιγαρίδες και λουκάνικα.
Η πλατεία γέμισε με πολύ κόσμο για μια ακόμη χρονιά τιμώντας έτσι την προσπάθεια του Δ.Σ και των εθελοντών που για ακόμη μια φορά έβαλαν τα δυνατά τους.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αιδεσιμολογιότατος Πατήρ Βασίλειος Γερούκης, ο  Δήμαρχος Παλαμά κ. Γεώργιος Σακελαρίου με όλο το Δημοτικό Συμβούλιο, ο Πρόεδρος Τ.Κ Ιτέας κ. Βαγγέλης Λύτρας, ο Επικεφαλής της Αντιπολίτευσης κ. Καραλής Αχιλλέας, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ και Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός Γεώργιος, ο πρώην Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Κωστής Νούσιος, ο βουλευτής Καρδίτσας κ. Λάππας, ο πρώην Δήμαρχος Φύλλου κ. Αντώνης Αναστασόπουλος, ο Διευθυντής του Ε.Σ.Υ Παλαμά κ. Ιωσήφ Χρούμπ, ο Πρόεδρος της Ένωσης Πολιτιστικών συλλόγων Καρδίτσας κ. Μανώλης Στεργιόπουλος με όλο το συμβούλιο, εκπρόσωποι φορέων και πάρα πολλοί επισκέπτες.

Το Δ.Σ τους ευχαριστεί όλους θερμά για την στήριξη και εύχεται
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!

Ευχαριστούμε επίσης τον ΔΟΠΑΠΑΠαλαμά, τα μεσιτικά γραφεία Μ. Τζάρα και Αδελφών Πατσιαλή και τον Όμιλο σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτη για την πολύτιμη βοήθειά τους.


























Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Σύλλογοι

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video