ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΕΡΠΝΗΣ


Οι μαθητές και εκπαιδευτικοί της Α΄και Β΄ Λυκείου Προβατά επισκέφτηκαν το πρωί  της Τρίτης  28/11/2017 τον αρχαιολογικό χώρο της Τερπνής, μετά την επίσκεψή τους στις φυλακές Νιγρίτας. Παρά το τσουχτερό κρύο και το δυνατό αέρα που έκανε ακόμη πιο δύσκολη την ξενάγηση από τον αρχαιολόγο της Εφορείας Αρχαιοτήτων Σερρών κ. Μπονόβα, τα παιδιά έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις ανασκαφές και το πώς ήταν η περιοχή κατά την αρχαιότητα. Άκουσαν με πολύ προσοχή  πληροφορίες για τα αρχαία Τερπνής αλλά και τη σύνδεσή τους με τη γύρω περιοχή.
Να ευχαριστήσουμε θερμά:
Τη Νιγριτινή εκπαιδευτικό από το Λύκειο Προβατά κ. Χαχόλα Στέλλα, την εκπαιδευτικό από το ίδιο Λύκειο κ. Νότα Αθηνά και όλους τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές που είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Σερρών κ. Μάλαμα Πηνελόπη για την άμεση άδεια στο αίτημά μας προκειμένου να ανοίξουν τις πύλες τους τα αρχαία Τερπνής, τον αρχαιολόγο κ. Μπονόβα που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των μαθητών με την ξενάγηση που τους πρόσφερε, όπως και τον αρχαιοφύλακα κ. Λιούμπα Ιωάννη πολύ γνωστό στην Τερπνή από τις ξεναγήσεις των προηγούμενων χρόνων.
Ακόμη τον κ. Παπαγεωργίου Βασίλη- οπερατέρ, για την ζεστή συνεργασία και άμεση ανταπόκριση σε ότι χρειάζεται ο Σύλλογος.
Τέλος τον αντιδήμαρχο κ. Χριστοδούλου, τον προϊστάμενο κ. Κατσιαούνη και την τεχνική υπηρεσία του δήμου μας για τη συνεργασία στην προετοιμασία του αρχαιολογικού χώρου για τη επίσκεψη των μαθητών και εκπαιδευτικών του Λυκείου Προβατά.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Σύλλογοι

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video