ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΤΕΡΠΝΗ Δρος Κωνσταντίνου Σιαμάκη


ΤΕΡΠΝΗ Δρος Κωνσταντίνου Σιαμάκη

Από την παρουσίαση και την κυκλοφορία του βιβλίου που εξέδωσε ο Πολιτιστικός σύλλογος Τερπνής με θέμα την "Τερπνή".

Για  να σας πούμε μερικά πράγματα για το περιεχόμενο του βιβλίου "Τερπνή", να πούμε πως αποτελείται από ομιλίες, άρθρα, ανακοινώσεις σε συνέδρια κλπ που η συγγραφή τους από τον Δρ. Σιαμάκη Κώστα έγινε στο διάστημα των τελευταίων 15 ετών. 
Στη σελ 119 θα βρείτε το χρόνο σύνταξης ή δημοσίευσης του κάθε κειμένου, που άλλα τα μετέφερε αυτούσια, ενώ σε άλλα πρόσθεσε κάποιες νεώτερες λεπτομέρειες. Ήταν επιλογή αποκλειστικά του συγγραφέα. 
Όλα τα κεφάλαια έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Αλλού θα βρείτε ιστορικό ενδιαφέρον, αλλού λαογραφικό, αλλού πολιτιστικό και αλλού μουσικό. Με πόση γλαφυρότητα μιλάει για την καθημερινή ζωή των Τερπνιωτών!  


Είμαστε σίγουροι πως πια όταν οι μαθητές χρειάζονται στοιχεία για την ιστορία της Τερπνής, τη μάχη στα Πλατανούδια, την ενδυμασία, την καθημερινότητα, τη χλωρίδα την πανίδα της περιοχής και τόσα άλλα θα τα βρίσκουν εύκολα 
σε ένα βιβλίο στην "ΤΕΡΠΝΗ". 

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Σιαμάκη Κων/νο για τη συνεργασία, ήταν μεγάλη η προσφορά στον Πολιτιστικό Σύλλογο και στον τόπο του.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Σύλλογοι

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video