κ. ΑΘΗΝΑΣ ΤΕΡΖΑΚΗ
ΥΛΙΚΑ1/2 κούπα ηλιέλαιο
1/2 βιτάμ
1 κούπα ζάχαρη άχνη
1 βανίλια
1 μπέικιν
αλεύρι όσο πάρει
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε πρώτα υγρά. Τη γκαζόλα, το ηλιέλαιο και λιώνουμε το βιτάμ. Προσθέτουμε τη βανίλια και το μπέικιν. Ζυμώνουμε και κάνουμε δύο φύλλα.Βάζουμε στο φύλλο, μαρμελάδα αν θέλουμε να είναι νηστίσιμο, αν όχι βάζουμε μαρμελάδα και το τυλίγουμε, το κάνουμε ρολό. Το ψήνουμε.
Αφού ψηθεί πασπαλίζουμε το ρολό με ζάχαρη άχνη.
Αφού ψηθεί πασπαλίζουμε το ρολό με ζάχαρη άχνη.
Πηγή
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου