ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

11η ΦΕΓΓΑΡΟΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΤΕΡΠΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

ΦΕΓΓΑΡΟΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΤΕΡΠΝΗ με το Σωκράτη Παπαϊωάννου. Στην πανσέληνο Αυγούστου!!

Καλλιτεχνική επιμέλεια συναυλίας: Κώστας Φαλκώνης


ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ. 

Ο Σωκράτης Παπαϊωάννου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τη μουσική και το τραγούδι. Σπούδασε πιάνο και φωνητική στο Σύγχρονο Ωδείο Θεσ/νίκης και αποτέλεσε μέλος της περίφημης χορωδίας του Ι.Ν. Αγίας Τριάδας όπου είχε την ευκαιρία να βρεθεί δίπλα σε διεθνούς φήμης μουσικούς και συνθέτες όπως ο Leonard Berstein και ο Βαγγέλης Παπαθανασίου. Από νεαρή ηλικία ξεκινάει την καριέρα του σε μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης και το 1998 γνωρίζεται με το συνθέτη Κώστα Φαλκώνη που με τη σειρά του τον παρουσιάζει στο Γιάννη Σπανό με τον οποίο θα συνεργαστεί για 1 χρόνο περιοδεύοντας σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Έχει τραγουδήσει δίπλα σε μεγάλα ονόματα, όπως οι Μίμης Πλέσσας , Θανάσης Πολυκανδριώτης, Μάριος Τόκας , Ελένη Δήμου, Κώστας Τουρνάς κ.ά. Το 2004 συνεργάζεται με τη φιλαρμονική Ορχήστρα Σερρών (Serres band) σε συναυλίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Τουρκία, Βουλγαρία κ.ά.) Το Μάρτιο του 2005 θα κυκλοφορήσει από την Universal Music η πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Με λόγια απλά" και το CD θα βρεθεί στο νούμερο 4 του επίσημου δείκτη της IFPI από τη δεύτερη εβδομάδα κυκλοφορίας αποσπώντας πολύ καλές κριτικές. Επίσης, έχει διακριθεί ως συνθέτης στο μουσικό διαγωνισμό του Μύθος FM. Τον Ιούνιο του 2006 τραγουδάει με τη διεθνούς φήμης υψίφωνο Nur Yoldas (Τουρκία) στο 5ο Βαλκανικό φεστιβάλ σε συνεργασία με τη Φιλαρμονική ορχήστρα της Άγκυρας. Tον Μάρτιο του 2008 εμφανίζεται μαζί με τον Θανάση Πολυκανδριώτη στο SHANGHAI CONCERT HALL για μία μοναδική συναυλία με συνεργασία του υπουργείου τουρισμού. Ως συνθέτης έχει διακριθεί σε μουσικούς διαγωνισμούς και συμμετέχει με αρκετά τραγούδια στην ελληνική δισκογραφία.Επίσης τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται ως μουσικός παραγωγός με το στούντιο ΄ΛΥΡΙΚΟΝ΄ στη θεσσαλονίκη. Απο το Νοέμβριο του 2008 κυκλοφορεί η νέα δισκογραφική δουλειά με τίτλο ‘ΠΡΟΦΙΛ’ η οποία περιλαμβάνει 14 τραγούδια γνωστών δημιουργών.

ΚΩΣΤΑΣ ΦΑΛΚΩΝΗΣ.
Ο ΚΩΣΤΑΣ ΦΑΛΚΩΝΗΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΔΙΝΟ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΩΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΩΣ ΤΡΑΓΟΥΔΟΠΟΙΟΣ. ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (Γ.ΣΠΑΝΟΣ ,Μ.ΠΛΕΣΣΑΣ, Χ.ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, Μ.ΜΗΤΣΙΑΣ, Β.ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ, Γ.ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ, Λ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ) ΤΟ 1992 ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΣΗ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΕ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΣΥΝΘΕΤΗΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΙΣΚΟ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ''ΧΑΜΟΠΟΥΛΙΑ'' ΣΕ ΣΤΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟ ΔΙΣΚΟ. ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗΝΕΥΣΑΝ Η ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΑ «ΤΙ ΜΟΥ ΧΕΙ ΛΕΙΨΕΙ» ΣΕ ΣΤΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΠΟΥΖΟΥ,Η ΒΙΚΥ ΜΟΣΧΟΛΙΟΥ, ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΟΥ, Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΚΑ, Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΣΕΡΤΟΣ, Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΗΡΞΕ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΟΥ ΜΥΛΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ''ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ''. 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Σύλλογοι

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video