ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ρεπορταζ για το δρόμο προς Σιτόμενα: «Αναπτυξιακά και με πρόγραμμα» ο δρόμος θα οδηγεί κατευθείαν στο ποτάμι(φωτό-βίντεο)

Πηγή : Agrinioreport



Πολλά παραμένουν τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο της Αιτ/νίας-Ξεχασμένοι από τις υπηρεσίες και τους υπεύθυνους δηλώνουν οι κάτοικοι των χωριών της Δ.Ε Παναιτωλικού και συγκεκριμένα περνώντας από Σχίνο-Σκουτερά προς Σιτόμενα.
Κληθήκαμε να κάνουμε ένα ρεπορτάζ για τον δρόμο που οδηγεί από το Αγρίνιο, μέσω Καμαρούλας, Σχίνου και Σκουτεράς προς τα Σιτόμενα της Δ.Ε. Παναιτωλικού. Κάποιοι από τους κατοίκους της περιοχής επέμεναν εδώ και καιρό για να διαπιστώσουμε από κοντά και να καταγράψουμε με τον φακό του agrinioreport.com τα πολλαπλά προβλήματα στο οδικό δίκτυο.
Ξεκινήσαμε λοιπόν ένα απόγευμα προ ημερών και μαζί με κάποιους κατοίκους πραγματοποιήσαμε το ρεπορτάζ μας το οποίο και μετά λύπης μας σας παρουσιάζουμε.
Ένας πολυσύχναστος δρόμος λόγω των πολλών χωριών που υπάρχουν στο Νομό Αιτ/νίας και προς Αρέντα Ευρυτανίας, ένα οδικό δίκτυο με παγίδες θανάτου αφού το έδαφος υποχωρεί από τα άσχημα καιρικά φαινόμενα του χειμώνα, με κατολισθήσεις μεγάλων κομματιών από βράχους, με τους κατοίκους και τους διερχόμενους οδηγούς να είναι αγανακτισμένοι και θυμωμένοι με τις υποσχέσεις και τις προχειροδουλειές που γίνονται όταν γίνονται και μετά ξανά τα προβλήματα εμφανίζονται και μεγαλώνουν.
Οι πολίτες περιμένουν την πολιτεία να δώσει μια μόνιμη λύση στο πρόβλημα του οδικού δικτύου όπως αρμόζει εν έτη μας είπαν 2018. Μας υπέδειξαν τα σημεία καρμανιόλες μας τόνισαν πόσο κινδυνεύουν και ιδιαίτερα την νύχτα. Μας μίλησαν για την κατασκευή που σε κάποια σημεία έγινε χωρίς να υπάρχουν τα απαραίτητα ακόμη και στα υλικά, πως παρακαλάνε για τα αυτονόητα και κανένας δεν τους ακούει. . . . υποσχέσεις και μόνο υποσχέσεις μας είπαν παίρνουν.
Ο συγκεκριμένος δρόμος ανήκει στην εποπτεία της Π.Ε. Αιτ/νίας της Π.Δ.Ε. και μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η ποσότητα του σιδήρου που χρησιμοποιήθηκε καθώς και το μέγεθός του στα προηγούμενα έργα…..
Εμείς μέσα από τα παρακάτω βίντεο και από τις φωτογραφίες θα σας μεταφέρουμε στα σημεία αυτά και αφήνουμε εσάς να βγάλετε τα συμπεράσματά σας.
Εμείς αυτό που έχουμε να πούμε είναι πως ήμασταν τυχεροί που πήγαμε για το ρεπορτάζ πριν από τις τελευταίες ημέρες της καλοκαιρινής κακοκαιρίας.
Φανταστείτε λοιπόν τώρα πως είναι αυτά τα σημεία. . .

Φωτό-ρεπορτάζ: Δήμητρα Νταγιάντα
Πηγη : agrinioreport


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Σύλλογοι

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video