ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΚΟΥΤΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ

                 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΚΟΥΤΕΡΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Με βροχερό καιρό αλλά σε μια ζεστή ατμόσφαιρα έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου στο χωριό μας την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 παρουσία συγχωριανών και φίλων. Με τις ευχές του ιερέα της ενορίας μας  κ. Βασίλειου Ντόκα, για αγάπη, ειρήνη, ομόνοια και αλληλεγγύη, ξεκίνησε η εκδήλωση και συνεχίστηκε με τις ευχές του Αντιδημάρχου κ. Ευθύμιου Γρίβα ο οποίος στο χαιρετισμό του τόνισε τη σημασία ύπαρξης στο χωριό μας τόσο του Πολιτιστικού Συλλόγου όσο και του Αθλητικού Ομίλου και την ανάγκη στήριξής τους από όλο τον κόσμο του χωριού. Επιπλέον τόνισε το σημαντικό έργο του εφημέριου της ενορίας μας κ. Β. Ντόκα, ο οποίος «με ζήλο και αγάπη συντηρεί και λειτουργεί επί  τριάντα και πλέον έτη και τις έντεκα εκκλησίες του χωριού μας»

Στη συνέχεια ο  Πρόεδρος  του Τοπικού Συμβουλίου Σκουτεράς  κ. Ευάγγελος Γρίβας μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πρόβλημα του δρόμου του γηπέδου Σκουτεράς αλλά και στην καθίζηση του προαύλιου χώρου της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου στην  πλευρά του γηπέδου τονίζοντας ότι πρέπει να βρεθούν άμεσα λύσεις και για τα δύο θέματα. Με τις ευχές για μια Καλή Χρονιά με Υγεία, Δύναμη, Δημιουργικότητα, Ευτυχία και κάθε Επιτυχία ήταν το μήνυμα της Προέδρου του Συλλόγου κας Σ. Αντωνοπούλου, που έκανε ένα σύντομο απολογισμό της δράσης του Συλλόγου και έναν προγραμματισμό εργασιών και εκδηλώσεων, τονίζοντας την ανάγκη να υπάρχουν οι Σύλλογοι για να διατηρούνται δυνατές οι μνήμες αλλά και οι σχέσεις των ανθρώπων μεταξύ τους.
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκουτεράς  ευχαριστεί τον κ. Ε. Γρίβα, για την προσφορά της βασιλόπιτας και τον κ. Θ. Τασούλη για τη διάθεση της ταβέρνας του.

Το φλουρί της βασιλόπιτας το κέρδισε ο κ. Σπύρος Μυριούνης. Πάντα τυχερός!!!



Το ΔΣ  του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκουτεράς














Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Σύλλογοι

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video