ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιτέας

Για άλλη μια χρονιά ακόμη καταφέραμε να διαφυλάξαμε τον πολιτισμό μας.
Καταφέραμε και συντηρήσαμε το σύλλογό μας, τον "Εκπολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο Ιτέας", που είναι ότι μας έχει απομείνει ακόμα να μας δένει με τα χώματα του ευλογημένου τόπου μας.

Έτσι σήμερα Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018 το απόγευμα στις 6:00 η ώρα στο καφεζαχαροπλαστείο "Αχίλλειον" στην Ιτέα ο σύλλογος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του για τη νέα χρονιά μέσα σε ένα ευχάριστο και γιορτινό κλίμα.
Παρευρεθήκαμε όλοι και ανταλλάξαμε ευχές και κουβέντες Κουτσιαριώτικες, από εκείνες τις όμορφες που μόνο εμείς ξέρουμε να λέμε μεταξύ μας, χωρίς μικροπρέπειες, ανούσιες αντιπαραθέσεις ή προσωπικές πικρίες.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Αχιλλέας Μπαλαντίνας ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους, ευχήθηκε να έχουμε απ’ όλες τις απόψεις μια καλύτερη χρονιά, και παρακάλεσε τα μέλη του συλλόγου να έρθουν ακόμα πιο κοντά και πιο μαζικά στις εκδηλώσεις του συλλόγου.
Γιατί ο σύλλογος πάνω απ’ όλα είναι το ίδιο το χωριό.

Φέτος η πίτα είχε τέσσερα (4) φλουριά τα οποία κέρδισαν οι:
Ιάσων Τσιρώνης, Ντίνα Ε. Μακρή, Βαϊτσα Γιαννάκου - Αναστασίου και η Γεωργία Αρχοντή.

Εκτός από την παρουσία των μελών την γιορτή τίμησαν επίσης:
Ο Ιερέας πατήρ Βασίλειος Γερούκης, ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος, η αντιδήμαρχος Παλαμά Έφη Πετροπούλου, η πρόεδρος ΔΗΚΕΠΑ Ράνια Φούντα, ο πρόεδρος πολιτιστικών συλλόγων Ν. Καρδίτσας Μανώλης Στεργιόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι δήμου Παλαμά Φωτεινή Καραϊσκου και Ιάσων Τσιρώνης, ο πρώην περιφερειακός σύμβουλος Αντώνης Αναστασόπουλος, ο πρόεδρος Τ.Κ Ιτέας Βαγγέλης Λύτρας και η πρόεδρος συλλόγου γυναικών Ιτέας Τζένη Μακρή.

Καλή χρονιά, και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά...


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Σύλλογοι

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video