ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η ΕΤ3 ΣΤΗΝ ΤΕΡΠΝΗ - ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΤΕΡΠΝΙΩΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟ κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ

Η ΕΤ3 ΣΤΗΝ ΤΕΡΠΝΗ- ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΚΠΟΜΠΗΣ
"ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΡΑΞΕΙΣ" ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΩΡΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΡΙΤΗ 10 Μ.Μ

Η δημοσιογράφος Μαρία Ζερβοχωρίτου με τους συνεργάτες της βρέθηκε στην Τερπνή και συνάντησε τον κ. Δημήτριο Αναστασιάδη, έναν από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες επιχειρηματίες, ο οποίος έδειξε την αγάπη του για τον τόπο του κτίζοντας ένα από τα εργοστάσιά του τη FIBRAN στην Τερπνή, δίνοντας δουλειά σε συγχωριανούς του και όχι μόνο. Και δε σταμάτησε εκεί, εδώ και ενάμιση χρόνο λειτουργεί και τη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων "Αλκμήνη" προσφέροντας ζεστασιά, προστασία και φροντίδα σε ηλικιωμένους ανθρώπους, όπου ο σεβασμός, η ευημερία, η αξιοπρεπής διαβίωση και η υγιής και ξέγνοιαστη καθημερινότητα των φιλοξενούμενων αποτελούν πρωταρχική αξία και μοναδικό μέλημα.

Η εκπομπή της ΕΤ3 "ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΡΑΞΕΙΣ"
είναι εβδομαδιαία δημοσιογραφική εκπομπή Μαρία Ζερβοχωρίτου, Δέσποινα Κρητικού, Βαρβάρα Καζαντζίδου.
Οι τρεις δημοσιογράφοι ταξιδεύουν για να συναντήσουν στο περιβάλλον τους ανθρώπους που έχουν να αφηγηθούν μια σημαντική εμπειρία που επηρέασε τόσο τη δική τους ζωή, όσο και τις ζωές των άλλων. Μιλούν µε τους πρωταγωνιστές αυτών των αληθινών ιστοριών για τα συναισθήματά τους, τα κίνητρά τους και την προσωπική τους αποτίμηση από αυτή τους την εμπειρία.


Όσοι δεν είδατε την εκπομπή "Ανθρώπων Πράξεις" και το αφιέρωμα στον κ. Αναστασιάδη Δημήτριο μπορείτε να το κάνετε βλέποντάς το από εδώ. Το πρώτο βίντεο είναι,πάνω πάνω, στο παρακάτω link. Είναι εκπληκτική δουλειά από τη δημοσιογράφο κ. Μαρία Ζερβοχωρίου με τους υπέροχους συνεργάτες της που είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε και στον Πολιτιστικό Σύλλογο Τερπνής.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ και περιμένετε να εμφανιστεί το video


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Σύλλογοι

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video