κ. ΑΘΗΝΑΣ ΤΕΡΖΑΚΗ
ΥΛΙΚΑ
1 κούπα αραβοσιτέλαιο
2-3 κουταλιές βούτυρο
1 κούπα χυμό πορτοκαλιού
ξύσμα πορτοκαλιού
1 σφηνάκι κονιάκ
1 μπέικιν
1 κουταλάκι γλυκού κανέλα
1/2 " " γαφύφαλλο
1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
ΣΙΡΟΠΙ
3 φλυτζάνες νερό
3 φλυτζάνες ζάχαρη
3-4 κουταλιές μέλι
λίγο χυμό λεμονιού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε πρώτα όλα τα υγρά. Ανακατεύουμε στο αλεύρι το μπέικιν ,την κανέλα,το γαρύφαλλο, τα ρίχνουμε μέσα στο υγρό υλικό και ανακατεύουμε δεν ζυμώνουμε και το κάνουμε απαλά.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς.
Πηγή
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου