ΓΕΩΡΓΙΑΣ
ΥΛΙΚΑ
1 κ.τηγανιά με κρέας χοιρινό
2 κουταλιές μέλι
2 κουταλιές κέτσαπ
λεμόνι
αλάτι
ρίγανι
λάδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε την τηγανιά. Λίγο πριν ολοκληρωθεί ο βρασμός ρίχνουμε όλα τα υλικά, τα ανακατεύουμε και συνεχίζουμε για λίγο ακόμη το βρασμό. Αφού το κρέας μας μαλακώσει και είναι έτοιμο, ρίχνουμε λίγο λάδι για να τηγανιστούν ελαφριά και σβήνουμε με λεμόνι.
Πηγή
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου