κ. Αθηνάς Τερζάκη
ΥΛΙΚΑ
1κ. πατάτες
3-4 κούπες διάφορα κασέρια και αλλαντικά
3 κρέμες γάλακτος
αλάτι
πιπέρι
Λίγο βούτυρο για να αλείψουμε το πιρέξ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες στρογγυλές, ψιλές 2 πόντους. Τις βάζουμε στο πυρέξ αφού το έχουμε αλείψει με βούτυρο και καλύπτουμε όλα τα κενά με κομματάκια πατάτας. Ρίχνουμε στις πατάτες αλάτι και πιπέρι, τα κασέρια και τα αλλαντικά. Τέλος ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος. Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στους 180 με 200 βαθμούς. Λίγη ώρα πριν ολοκληρωθεί το ψήσιμο βγάζουμε το αλουμινόχαρτο για να ροδίσει από πάνω και να πάρει υπέροχο χρώμα
Πηγή
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου