ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΙΑΣ 2016 ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΟΖΙΑΝΗ(ΦΩΤΟ)

Ο πολιτιστικός και λαογραφικός σύλλογος Κοζάνης "η Κόζιανη" συμμετείχε για πρώτη φορά φέτος στην παρέλαση της Αποκριάς 2016 του Δήμου Κοζάνης.
Συγκεκριμένα την Κυριακή 13 Μαρτίου 2016 παρόλου που ο καιρός ήταν ακατάλληλος μια ομάδα από 80 και πλέον ατόμων του συλλόγου Κόζιανη χωρισμένοι σε 2 γκρουπ, ένα πεζοπόρο ντυμένοι με παραδοσιακές φορεσιές και ένα ντυμένοι ναύτες να συνοδεύει το άρμα, συμμετείχε με πολύ κέφι και όρεξη στην αποκριάτικη παρέλαση.
Το άρμα ήταν έξυπνο και απέσπασε το χειροκρότημα του κόσμου, το οποίο για την ιστορία αναφέρουμε ότι είχε τίτλο "μονόκοπος με εξαπηδαλιούχο".
Σε όλη τη διάρκεια της ημέρας μας συνόδευε μουσικά η ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής των παιδιών από την Πτολεμαΐδα "Παραδοσιακό σεργιάνι", οι οποίοι ήταν καταπληκτικοί μουσικοί και πολύ καλά παιδιά.
Μετά το τέλος της παρέλασης κατευθυνθήκαμε όλοι στο φανό μας όπου μας περίμενε εκεί ο αξεπέραστος Άκης Παντελάκης με τα ψητά έτοιμα και στήσαμε ένα μικρό γλέντι όλοι μαζί μέχρι την ώρα που άναψαν οι άλλοι φανοί της πόλης.
Παράλληλα ο Σάκης Δαβζάκης αναβίωσε το έθιμο της χάσκας το οποίο λαμβάνει χώρα το απόγευμα της μεγάλης αποκριάς.
Έτσι τελείωσε ένα 15νθήμερο γεμάτο δράση, γεμάτο Κόζιανη. Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν για να στεφθούν με επιτυχία όλες οι εκδηλώσεις του συλλόγου, ευχαριστούμε τους χορηγούς μας και όλο τον κόσμο της Κοζάνης που είναι πάντα δίπλα μας.
Χρόνια πολλά καλή σαρακοστή.
δείτε φώτο


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Σύλλογοι

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video