ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΤΟ ΑΔΙΑΧΩΡΗΤΟ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΟΖΙΑΝΗ(ΦΩΤΟ)

Το αδιαχώρητο έγινε στο 2ο σεμινάριο, το οποίο έγινε την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016 το βράδυ, και αφορούσε σε χορούς και δρώμενα του Μεγάλου Μοναστηριού της Βόρειας Θράκης, από τον κύκλο σεμιναρίων  που διοργανώνει ο πολιτιστικός και λαογραφικός σύλλογος Κοζάνης « η Κόζιανη».
Πάνω από ενενήντα άτομα βρέθηκαν στη λέσχη του συλλόγου όπου παρακολούθησαν την  εισήγηση του απολαυστικού και ακούραστου εισηγητή Αποστόλη Σβάνα ο οποίος ήρθε από την πόλη της Καρδίτσας να μας δείξει  τους χορούς και δρώμενα έτσι όπως τα  κατέγραψε και μελέτησε ο ίδιος.

Την εισήγηση την παρακολούθησε πολύς κόσμος μέλη του συλλόγου Κόζιανη, μέλη άλλων συλλόγων της πόλης και  χοροδιδάσκαλοι. Επίσης είχαμε συμμετοχές από την γειτονική Πτολεμαΐδα, τα Σέρβια, τη Λάρισα.
Η διοργάνωση ήταν αρκετά καλή και βελτιωμένη από την προηγούμενη φορά , η οποία συνεχώς και θα βελτιώνεται γιατί το μεράκι και η αγάπη των ανθρώπων του συλλόγου είναι πολύ μεγάλο.
Στο τέλος πάνω από τριάντα άτομα μέλη όλων των συλλόγων που συμμετείχαν στο σεμινάριο μεταφερθήκαμε σε ταβέρνα της πόλης όπου εκεί ανταλλάξαμε γνώμες, χαλαρώσαμε και χορέψαμε Θρακιώτικα, μιας και η βραδιά ήταν αφιερωμένη στη Θράκη.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Σύλλογοι

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video