ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!


ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ "ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ"
4Ε ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΛΗΜΑΤΣΙΔΑΣ
“Στον τόπο που γεννήθηκα...” στην Τερπνή αυτή την Κυριακή 10/12 στη 1
Ο ηρωισμός , η ανιδιοτέλεια και η γενναιότητα είναι κάποιες από τις λέξεις που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να περιγράψεις τα μακεδονικά χώματα . Στην Τερπνή Σερρών όλα τα συναντάς μπροστά στα μάτια σου. Η εκπομπή “Στον τόπο που γεννήθηκα...” σας συστήνει σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο αυτή την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου6 στις 13:00 .
Σε επανάληψη την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου στις 16:45.
Φυσικά στην 4Ε (Λυδία στην Ανατολική Μακεδονία Θράκη, Όσιος Νικάνωρ στη δυτική Μακεδονία , Αρκαδική στη Νότια Ελλάδα )
Και μέσω cosmotetv και διαδικτύου αλλά και δορυφορικά όπου υπάρχει Έλληνας!
Τι θα δούμε στο αφιέρωμα για την Τερπνή:
H Τερπνή η πανέμορφη αυτή κωμόπολη του Νομού Σερρών βρίσκεται σε απόσταση 22 χλμ. δυτικά από τις Σέρρες, στους πρόποδες του όρους Βερτίσκου και σε υψόμετρο 80 μέτρων. Η ιστορία της χάνεται στα βάθη του χρόνου. Για αυτή θα μας μιλήσει ένας άριστος γνώστης της .
Αρχαιολογικές ανασκαφές που έγιναν 4 χλμ. έξω από την Τερπνή, στην τοποθεσία «Παλαιόκαστρο», έδειξαν πως ο τόπος ήκμασε από την Κλασική ως και την Ελληνιστική εποχή. Η κυρία Αγκαθά θα μας ενημερώσει, ενώ η κυρία Δράμαλη μας μιλά για ξακουστή μάχη που έγινε στην τοποθεσία “Πλατανούδια” στις 17 Φεβρουαρίου του 1913.
Στο χωριό θα γνωρίσουμε τις δυο εκκλησιές του. Ο πατήρ Αυγουστίνος και ο πατήρ Παναγιώτης μιλούν.
Η κυρία Αθανασία φτιάνει πίτα ενώ οι καλές κυρίες ετοιμάζουν τα υπόλοιπα εδέσματα τα οποία και θα απολαύσουμε χορεύοντας σκοπούς του τόπου. Όλα αυτά σε χώρο -πρότυπο -στολίδι για την περιοχή στην “Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων -Αλκμήνη” της οικογένειας Αναστασιάδη για τους οποίους μας μιλούν με τα πλέον κολακευτικά σχόλια όλοι. Άλλωστε οι επιχειρηματικές δραστηριότητες είναι ξακουστές σε ολόκληρο τον πλανήτη.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Σύλλογοι

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video