ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΟΖΙΑΝΗ(ΦΩΤΟ)

 Προσκυνηματική Εκδρομή Στην Ιερά Μονή Γενεθλίου της Θεοτόκου Κλεισούρας Καστοριάς (Αγία Σοφία), οργάνωσε την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017 το πρωί, ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Κοζάνης « Η Κόζιανη».
Εκεί πήραμε μέρος στη Θεία Λειτουργία και στην αρτοκλασία που τελέστηκε υπέρ υγείας των μελών του συλλόγου Κόζιανη, ενόψει της νέας σεζόν 2017-2018 που ξεκίνησε, και κοινωνήσαμε «σώμα και αίμα Χριστού».
Μας υποδέχθηκε και μας φιλοξένησε με τον καλύτερο τρόπο η αδελφότητα των μοναζουσών στο πανέμορφο μοναστήρι του Νομού Καστοριάς. Η ηγουμένη Ευφραιμία μας μίλησε αρκετή ώρα για την ιστορία του Μοναστηριού και μας έκανε εκτενής αναφορά για τη ζωή και το έργο της  Οσίας του μοναστηριού Αγίας Σοφίας. Προσκυνήσουμε τις Ιερές εικόνες καθώς και τα Λείψανα της Οσίας Σοφίας της Νέας ενώ απολαύσουμε την καταπληκτική φύση της περιοχής.
Τέλος καταλήξαμε σε ταβέρνα του χωριού όπου απολαύσαμε την όμορφη κουζίνα της περιοχής, μετά παραδοσιακής μουσικής.
Γυρίσαμε κατενθουσιασμένοι στην Κοζάνη και δώσαμε υπόσχεση να ξανανταμώσουμε εκτός συλλόγου σύντομα.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Σύλλογοι

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video