ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΑΝΑΨΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο ΦΑΝΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ"ΚΟΖΙΑΝΗ" (ΦΩΤΟ)

Άναψε με επιτυχία το Σάββατο 12 Μαρτίου 2016 το βράδυ, ο φανός του πολιτιστικού συλλόγου Κοζάνης "η Κόζιανη" στην παιδική χαρά της οδού Πίνδου στην Κοζάνη.
Παρόλου τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, έβρεχε καταρρακτωδώς όλη μέρα το κέφι και το μεράκι των ανθρώπων του συλλόγου ήταν τόσο μεγάλο που τίποτα δεν ήταν ικανό να εμποδίσει τη λειτουργία του Φανού.
Πέρασε πολύς κόσμος από το φανό και εμείς τον αποζημιώσαμε με την φιλοξενία μας και τη διάθεσή μας και στήθηκε ένα ωραίο γλέντι έως τις 3 τα ξημερώματα, κάτω από τις τέντες που στήθηκαν για την προφύλαξη από τη βροχή.
Φανταστικός και ο τραγουδιστής του φανού μας ο Σάκης Δαβζάκης μας είπε ωραία αποκριάτικα τραγούδια της Κοζάνης σκωπτικά και μή.
Έκπληξη μας έκαναν όλοι οι συντελεστές του φανού Πλατάνια που ήρθαν ντυμένοι παραδοσιακά να μας επισκεφτούν και μας τραγούδησαν αποκριάτικα τραγούδια, τους οποίους τους ευχαριστούμε θερμά.
Πολύ καλή και η ορχήστρα "Παύλος Μελάς" του Χάρη Σαλαγκιώτη που παρά τη βροχή έκανε τον κόσμο να μη θέλει να φύγει.
Άψογοι και όλοι οι άνθρωποι του συλλόγου που όλο το δεκαήμερο της Αποκριάς έδειξαν απαράμιλλο ζήλο και αγάπη σε αυτό που κάνουν για αυτό τους αξίζουν πολλά μπράβο.
Χρόνια πολλά καλή Σαρακοστή και του χρόνου.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Σύλλογοι

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video