ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Για άλλη μια φορά πρωτοπόρησε στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιτέας

Παρουσία πολλών γονέων, εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, και πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε για πρώτη χρονιά η μουσικοχορευτική θεατρική παράσταση από τα παιδιά του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιτέας.
Η όμορφη εκδήλωση - παράσταση που αφορούσε την αλλοτινή εποχή παλιών χρόνων πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών του Δημαρχείου το Σάββατο 12 Μαρτίου 2016, στις 6:30μ.μ.

Για άλλη μια φορά πρωτοπόρησε στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας ο Πολιτιστικός μας Σύλλογος. Την ιδέα του όλου εγχειρήματος είχε η χοροδιδάσκαλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιτέας κα Σοφία Τζέλλα, ή οποία επιμελήθηκε την όλη παράσταση με την βοήθεια (όσον αφορά στην επιμέλεια του θεατρικού μέρους) του κ. Παύλου Βησσαρίου, καθώς και των μαθητών που συμμετείχαν σ' αυτήν.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μπαλαντίνας Αχιλλέας αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους, επισήμανε (για ακόμη μια φορά) στις Αρχές του τόπου την ανάγκη ανακαίνισης και επαναλειτουργίας του Πνευματικού Κέντρου Ιτέας για τις ανάγκες των Συλλόγων και των Σχολικών μονάδων έτσι ώστε να γίνει πάλι χώρος δημιουργικότητας αλλά και σωστής θέασης.

Την παράσταση της πρώτης ενότητας άνοιξαν οι λιλιπούτειοι μαθητές του Συλλόγου καλωσορίζοντας την άνοιξη και χορεύοντας Αποκριάτικους σκωπτικούς χορούς κερδίζοντας στην κυριολεξία το χειροκρότημα του κόσμου.
Η δεύτερη ενότητα με τα μεγαλύτερα παιδιά περιείχε διαλόγους, αναπαράσταση και χορούς απο τις γιορτές της παλιάς αλλοτινής εποχής του ΄40 -΄60, με τραγούδια όπως: "Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΡΥΣΗ" (Νίνου-Τσιτσάνη), "ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ (Πόλυ Πάνου)", "ΜΕΣΑ ΣΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ (Καίτης Γκρέϋ)", "ΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΑΓΑΠΕΣ (Χιώτη - Λίντας)", "ΑΛΛΟΤΙΝΕΣ ΜΟΥ ΕΠΟΧΕΣ (Στέλιου Καζαντζίδη)", κ.α.

Την παράσταση τίμησαν με την παρουσία τους: 
Ο Πατήρ Γερούκης Βασίλειος, οι Αντιδήμαρχοι κ. Λωρίδας Αντώνιος και η κ. Καραίσκου Φωτεινή, ο Πρόεδρος της Ιτέας κ. Λύτρας Ευάγγελος, η Πρόεδρος ΔΗΚΕΠΑ κ. Φουντά-Κυρίκου Ράνια, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Κοντοβάιος Θωμάς και  Σδόγγος Θεόδωρος, ο Πρόεδρος της Αμφικτιονίας Καραγκούνηδων κ. Φιρφιρής Απόστολος, Πρόεδροι Τοπικών φορέων, οι καθηγητές Γυμνασίου-Λυκείου κ. Μακρή Φανή και  Βελεσιώτης Αλέξανδρος, ο θεατρολόγος και ηθοποιός κ. Ζυγογιάννης Ανδρέας και πλήθος κόσμου.

το Δ.Σ ευχαριστεί θερμά όλους όσους συντέλεσαν να πραγματοποιηθεί η παράσταση, συγχαίρει τα παιδιά και τη δασκάλα τους για την εξαίρετη δουλειά και φυσικά ενα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο κοινό που παρακολούθησε την παράσταση, που για ακόμη μια φορά ξεπέρασε τις προσδοκίες του Συλλόγου.

>

>
> >





























Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Σύλλογοι

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video