ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΕΡΠΝΗΣ -ΦΩΤΟ

Αν και λόγω βροχής το Καρναβάλι ουσιαστικά δεν έγινε, όμως τα παιδιά όπως το καταφέρνουν πάντα, διασκέδασαν υπέροχα, χόρεψαν καταπληκτικά και ξεφάντωσαν.
Ο σύλλογος κέρασε όλες τους παρευρισκόμενους σουβλάκια για το καλό της ημέρας.
Ευχαριστούμε το smile market του κ. Σωτίδη Αθανάσιου μοίρασε στα παιδιά χυμούς, σερπαντίνες και κομφετί!!!! 
Επίσης την υπέροχη δασκάλα των παιδιών, τη γυμνάστρια Στέλλα Ξοβέρη που με τη νεανικότητα, το κέφι και το μεράκι συνέβαλε στο να φύγουν όλα τα παιδάκια με μεγάλα χαμόγελα και λαμπερά προσωπάκια.
Τη Μαρία Καμάρη που μαζί με τα παιδιά συμμετείχε στα φανταστικά χορευτικά, δημιουργώντας υπέροχη ατμόσφαιρα, στην πρόεδρο και στα μέλη του συλλόγου Γονέων  Δημοτικού, στον τ. τοπικό σύμβουλο Χρήστο Δρούγγο που μας τίμησε με την οικογένειά του, στο ζευγάρι από Βέργη και Φλώρινα με το μικρό κουκλάκι τους, στους γονείς των παιδιών, στους φίλους του συλλόγου.
Και μη νομίζετε όλοι γίναμε παιδιά, χορέψαμε μαζί τους, άλλωστε αυτοί οι υπέροχοι ρυθμοί είναι αδύνατον να μη σε παρασύρουν στον κεφάτο ρυθμό τους.
Ευχόμαστε σε όλους σας και του χρόνου!!Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Σύλλογοι

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video