ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΟ BANSKO

Ο Πολιτιστικός για μια ακόμη χρονιά πραγματοποίησε τη χειμερινή εκδρομή του, αυτή τη φορά στο Bansko της Βουλγαρίας το τριήμερο 4-5-6 Μαρτίου 2016 με φίλους από την Τερπνή, Νιγρίτα, Νικόκλεια, Πατρίκι, Ανθή και Βόλο.
Εκπληκτική εμπειρία, σε ένα υπέροχο ξενοδοχείο με πολυτελέστατες σουίτες όπου διαμείναμε.
Την πρώτη ημέρα στο Bansko απολαύσαμε το χιονοδρομικό Κέντρο και τη βραδινή διασκέδαση σε ταβέρνα με ελληνική μουσική.
Τη δεύτερη ημέρα επισκεφτήκαμε τη Σόφια, τον μητροπολιτικό ναό του Αλεξάνδρου Νέφσκι, παρακολουθήσαμε στον αύλειο χώρο του ναού το γύρισμα κινηματογραφικής ταινίας και στη συνέχεια διασκεδάσαμε στην ταβέρνα του Τερπνιώτη Βασίλη Φουρλάκη στη Βουλγάρικη πρωτεύουσα. Στη διαδρομή περάσαμε και από τη βιομηχανία FIBRAN στη Σόφια, καμαρώνοντας για τον συμπατριώτη μας κ. Αναστασιάδη που οι επιχειρηματικές του δραστηριότητες έχουν απλωθεί εδώ και χρόνια σε όλα τα Βαλκάνια. Η βραδινή έξοδος της δεύτερης ημέρας περιελάμβανε διασκέδαση σε μεγάλο Club του Bansko.
Την Τρίτη ημέρα επισκεφτήκαμε το γραφικό χωριό που βρισκόταν δίπλα στο τουριστικό Bansko και το μεσημεράκι αποχωρήσαμε με κατεύθυνση το Πετρίτσι Βουλγαρίας, όπου κάναμε μια μικρή βόλτα στην αγορά, ενώ φάγαμε και διασκεδάσαμε σε υπέροχη ταβέρνα.
Όλες οι ημέρες κύλησαν απολαυστικά, απολαμβάνοντας κάθε ημέρα τις δωρεάν παροχές του ξενοδοχείου, πισίνα,σάουνα, γυμναστήριο, μασάζ και διασκάσαμε χορεύοντας και τραγουδώντας όπου και αν πήγαμε, όλο το γκρουπ μαζί. 
Να ευχαριστήσουμε όλους τους εκδρομείς που ήλθαν στην παρέα μας και μας βοήθησαν με την καλή τους διάθεση και τα χαμογελαστά τους πρόσωπα να περάσουμε αξέχαστα.
Φωτογραφίες της εκδρομής θα βρείτε στη διεύθυνση psterpnis.blogspot.gr ή στο facebook του συλλόγου, Πολιτιστικός Σύλλογος Τερπνής ΣερρώνΙ .


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Σύλλογοι

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video