κ. ΑΘΗΝΑΣ ΤΕΡΖΑΚΗ
ΥΛΙΚΑ
4 αυγά
1/2 βιτάμ
4-5 κουταλιές σιμιγδάλι
1-2 κουταλιές σούπας ζάχαρη
1 βανίλια
1 ποτήρι νερό
αλεύρι φαρινάπ (όσο πάρει)
περίπου 2 κούπες να γίνει πηχτός χυλός
ΣΙΡΟΠΙ
2 ποτήρια νερό
2 κουταλιές μέλι
2 ποτήρια ζάχαρη
λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε στο χέρι βούτυρο λιωμένο με τη ζάχαρη, τα αυγά, το σιμιγδάλι, βανίλια, νερό, αλεύρι πηχτός χυλός να βγαίνει από το κορνέ. Τα τηγανίζουμε. Όπως είναι ζεστά τα λουκουμάκια τα βάζουμε στο κρύο σιρόπι.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Πηγή
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου